Izvor: B92, 25.Okt.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić: Podržati Vladu i Mićunovića

Beograd -- Predsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Momčilo Perišić izjavio je u subotu, otvarajući Izbornu skupštinu stranke, da PDS treba da podrži Vladu Srbije, predsedničkog kandidata DOS Dragoljuba Mićunovića i pregovore za rešavanje statusu Kosova i Metohije. Da bismo sprečili haos u zemlji "treba, kao i do sada, podržati reforme, Vladu, predsedničkog kandidata, pregovore za rešavanje statusa Kosova i Metohije, izgradnju institucija državne zajednice, izradu Ustava Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i integracije u evroatlanske institucije, ali biti i spreman za redovne i prevremene izbore, u koaliciji ili samostalno, ali svakako u saradnji s demokratskim snagama Srbije", rekao je Perišić.

Tokom skupštine bi trebalo da budu izabrani predsednik i ostali organi stranke. Izbornoj skupštini prisustvuju predstavnici Demokratske alternative, koalicije Vojvodina i ambasador Angole Felipe Felisbarto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.