Pavićević razgovarao sa Nišlijama: Građani ne mogu da žive od svog rada

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavićević razgovarao sa Nišlijama: Građani ne mogu da žive od svog rada

Narodni poslanik i zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević razgovarao je danas sa građanima Niša o problemima sa kojima se suočavaju, tokom akcije "Pitajte poslanika" koja se svakog vikenda održava u gradovima Srbije.

Najveći problemi o kojima građani govore tiču se njihovog ekonomskog stanja, rekao je Pavićević Tanjugu.

- Oni smatraju da je kriza velika, da nema posla i zapošljavanja i da ne mogu da žive od svog rada - rekao je Pavićević najavljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će Nova stranka početkom aprila početi pripreme za učešće na lokalnim izborima u Srbiji sa ciljem da, kako je rekao, menja "lošu naprednjačku vlast".

upravo ispred kalče @NovaStranka niš #NOVApolitika pic.twitter.com/pQ4bSItXaP

On je rekao da će u narednom periodu Nova stranka još više pažnje da posveti pitanju bezbednosti gradjana, jer smatra da je zabrinjavajući porast nasilja na našim ulicama.

- Građani se osećaju nebezbedno u situaciji u kojoj je jedan narodni poslanik, Blagoje Bradić (Zajedno za Srbiju), brutalno pretučen u samom centru Niša. Do sada nismo dobili nikakvo saopštenje ni o osumnjičenima ni o motivima ovog brutalnog prebijanje - rekao je Pavićević.

On je rekao da je gradjanima Niša preneo da će se Nova stranka i u buduće zalagati za društvo znanja i kulture.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NS Niš u akciji „Pitajte poslanika“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Mar.2015

Narodni poslanik i zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević razgovarao je danas sa građanima Niša o problemima sa kojima se suočavaju, tokom akcije „Pitajte poslanika“ koja se svakog vikenda održava u gradovima Srbije.. Pavićević je najavio da će Nova stranka početkom aprila...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.