Izvor: B92, 09.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paskaš: Nisam znao za ugovore

Beograd -- Bivši načelnik Generalštaba Dragan Paskaš negira da je znao za potpisivanje ugovora s Proizvodnjom Mile Dragić.

Paskaš je pred istražnim sudijom izjavio da on i njegovi najbliži saradnici nisu znali za potpisivanje dva ugovora s firmom Proizvodnja Mile Dragić, pišu Večernje novosti i dodaju da je Paskaš u tročasovnom ispitivanju tvrdio da je o tome saznao iz dnevnih novina, po izbijanju afere.

Paskaš kaže da je po izbijanju afere odmah otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kabinet, a da je ubrzo pozvao tadašnji ministar odbrane Prvoslav Davinić i tražio da da izjavu za medije, što je on odbio uz obrazloženje da o tome ništa ne zna.

Paskaš je rekao i da mu je početkom septembra general Živanović doneo materijal, pored ostalog i dopise koje je jedan od osumnjičenih, pukovnik Jovica Vučković, mimo njihovog znanja poslao u Ministartsvo odbrane, a u vezi s nabavkom opreme.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.