Partijska licenca za posao

Izvor: Glas javnosti, 21.Apr.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partijska licenca za posao

BEOGRAD - Poslanik DSS-a Vladimir Milentijević, predsednik odbora za Kosovo i Metohiju u prošlom sazivu parlamenta, već godinama dobija većinu tendera koji se raspisuju za izgradnju puteva i objekata na severu Kosova. Milentijević u izjavi kaže da u poslovanju njegove firme nikada nije, niti danas ima nečeg nezakonitog, a da je priča o ogromnom novcu koje naplaćuje od države laž. Ovaj deesesovac dodaje da je odradio samo nekoliko većih poslova od po milion evra?!

- Moja firma >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je legalno učestvovala na svakom tenderu i svaki put je dobijala najveći broj bodova, pa sam zato i dobijao poslove. Međutim, od kada sam postao poslanik, 2004, imam uverenje od Agencije za privredne registre da nisam vlasnik nijedne firme. „PGP Kolašin“ sada vode moja supruga i rođeni brat - „objašnjava“ Milentijević. On smatra da su priče o njegovim poslićima „politički inspirisane“.

- Znam od koga dolaze te priče, ali se ne nerviram, jer sve radimo po zakonu. Kažu da sam dobio 150 tendera, što je budalaština! Otkad radim bilo ih je ukupno tridesetak, od kojih sam dobio većinu. Bilo je nekoliko većih poslova, poput izgradnje sportske hale u Zubinom Potoku, gde je u igri bilo milion-dva evra.

SAMARDŽIĆ I BOGDANOVIĆ: NIJE DO NAS

Bivši i sadašnji ministri za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić i Goran Bogdanović potpuno su, kako kažu, nenadležni za poslovanje Milentijevićeve firme.

- Zaista ne znam ništa o tome. Mislim da bi trebalo da pozovete gospodina Milentijevića - kratko nam je rekao Samaradžić. Nešto slično ponovio je i aktuelni ministar Bogdanović.

- Naše ministarstvo nije nadležno za tendere i javne nabavke. Prava adresa je lokalna samouprava na Kosovu - poručuje Bogdanović.

Nojkic je najveca lopuza na Kosmetu.On nasao da nekoga optuzuje za kradju.Prvo laze kad kaze da Milentijevic nije izvrsio potpuno renoviranje poste 38218 Leposavic.Milentijevic je dobio posao na tenderu zato sto je njegova ponuda bila najpristupacnija , to pricam zato sto sam ucestvovao u tome.Drugo ,taj Nojkic je istovremeno obavljao posao direktora Poste i bio je poslanik skupstine Kosova.Kada bi dolazio da obidje Postu u Leposavicu njega su pratile jake snage KZK -a.Kada smo mu postavljali pitanje zbog cega ga prate snage KZK -a,njegov odgovor bi bio da se plasi da ga Srbi ne isprebijaju.Pa pobogu ko je taj Nojkic,molim vas nadjite tri coveka na Kosmetu koji ce vam reci nesto pozitivno o tom coveku.I na kraju raspitajte se koliko nekretnina taj covek ima po Srbiji,dva stana u Beogradu ,kucu u Obrenovcu ...Njegova porodica ne zivi na Kosmetu od 1999.god.,a busa se kao da bez njega ovde ne bi mogli da zivimo.Molim te Nojkicu samo se gubi odavde zato sto od tebe imamo samo stete.On na svakom koraku pokusava da zavadi Srbe sa severa i kako on kaze one preko Ibra.Molim Vas braco sa juga oterajte ovu fukaru sa Kosmeta dok nije kasno.

Ne da je najveci lopuza nego je i glavni inicijator svih nedaca ovde kod nas.Njega treba na lomaci.Sramota bre....

Tipicno!!!

izmedju ostalog kazete ...oterajte ovu "fukaru"...

Najlepse vas molim da prevedete rec "fukara' nas lepi srpski jezik tako da svi razumemo!!!!

hvala unapred

Petkoviceva: ...pa su mi na kraju napali na kuću, jer sam im dirnula u pare ...

Prste k sebi, ja bi ti ih odsekao kad bi pokusala u moje pare.

O njenim materijalnim apetitima neka napisu nesto stanovnici K.Mitrovice i Zvecana.

A Nojkic, covek je za dilkarnicu 100%, i da takav skoro 20 godina bude na politickoj

sceni Srbije, nazalost to vise govori o samoj drzavi nego o njemu :(((.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.