Parlament za danas završio rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2009, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parlament za danas završio rad

BEOGRAD - Skupština Srbije završila je večeras rad, a sednicu će nastaviti sutra raspravom o predlozima odluka o prestanku dužnosti nekoliko sudija, kao i zamenika javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici.

Poslanici će, pošto budu razmotrili te predloge, preći na raspravu u pojedinostima prve tačke dnevnog reda - Predlogu zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Oni će razmatrati predlog odluke o prestanku dužnosti sudiji Trgovinskog suda u Subotici Ljiljani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Katrinki na lični zahtev, sudijama Okružnog suda u Jagodini Životiju Dimitrijeviću, Okružnog suda u Beogradu Siniši Sofrenoviću, Opštinskog suda u Vranju Dobrinki Stamenković i Opštinskog suda u Smederevu Slobodi Krstin zbog navršenja radnog veka.

Razmatraće se i predlog odluke o prestanku funkcije zamenika Okružnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici Đorđa Mahovca.

Poslanici su ranije danas završili razmatranje Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o radiodifuziji, kao I predloge kandidata za člana Saveta Republičke radiodifuzne agencije I za člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije.

Sednica parlamenta počela je 13. maja, a na dnevnom redu je 65 tačaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.