Izvor: B92, 01.Okt.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panić očekuje pobedu Koštunice

Pasadena -- Bivši jugoslovenski premijer, šef Ekspertskog foruma Milan Panić ocenio je u utorak da je dobro što je predsednički kandidat Vojislav Koštunica dobio najviše glasova u prvom krugu izbora za predsednika Srbije, ali je rekao da je loša stvar to koliko je glasova dobio Vojislav Šešelj. Panić je rekao da je na izborima u nedelju Labus dobio manje glasova od njega 1992. godine.

Ako postane predsednik, Koštunica će "napraviti" pravnu državu, rekao je Panić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ocenio da je predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije "moderni nacionalista, što ceo svet priznaje". "Ako Koštunica bude izabran imaćemo novi Ustav, imaćemo garanciju ljudskih prava, imaćemo garanciju privatne svojine, imaćemo garanciju investicija za Jugoslaviju", rekao je Panić i najavio da će se, u tom slučaju, i sam vratiti u Srbiju. Navodeći da je Srbiji potreban predsednik i da su gradjani svesni toga, Panić je pozvao gradjane da izadju na drugi krug glasanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.