Pajtić ostao bez plate!

Izvor: BKTV News, 15.Maj.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić ostao bez plate!

Bojan Pajtić, nekadašnji lider demokrata i sada već bivši poslanik te stranke u Skupštini Srbije ne prima više platu u parlamentu.

Naime, sudeći prema izveštaju o imovini i prihodima od 28. aprila 2017. godine, koji je dostupan na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, Pajtić zarađuje nula dinara mesečno kada su u pitanju prihodi iz budžeta i drugih javnih izvora.

Bivši lider DS-a, kada je u pitanju nepokretna imovina, u svom vlasništvu i dalje ima stan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od 44 kvadrata koji je nasledio.

FOTO: Youtube/Printscreen

Automobil ne poseduje, ali zato ima ušteđevinu.

Inače, Bojan Pajtić je u parlamentu primao paušal u iznosu od 27.500 dinara.

Nekadašnji predsednik demokrata saopštio je početkom aprila da je podneo ostavku na mesto poslanika u parlamentu.

"Podneo sam neopozivu ostavku na mesto narodnog poslanika u znak podrške našim studentima", napisao je on na svom Tviter nalogu.

Nakon njegovog odlaska mandat je vraćen DS-u, a umesto Pajtića u Skupštinu Srbije se vratio doktor Dušan Milisavljević.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.