Pajtić: Rasvetliti napad na Miroslavu Milenović

Izvor: Blic, 22.Nov.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Rasvetliti napad na Miroslavu Milenović

Predsednik DS Bojan Pajtić izjavio je danas da je najvažniji zadatak svih nadležnih organa da u što kraćem roku rasvetle sve okolnosti koje su dovele do napada na člana Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović, a da počinioci, organizatori, nalogodavci, inspiratori i svi drugi koji su na bilo koji način uključeni u ovo sramno delo budu najoštrije sankcionisani.

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Pajtić kaže i da je teško odlučiti šta je u tom skandaloznom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dogadjaju najproblematičnije - činjenica da je prijavila nadležnim organima da je zabrinuta za bezbednost, a odgovora nije bilo, da li da je izjavila da dogadjaj nije prijavila policiji jer "nema poverenja u one koji vode policiju", ili što smatra da je "uzrok napada na nju izveštaj o korupciji u medijima koji Savet treba da objavi".

Prema njegovim rečima narastajuće nasilje u društvu, "konstantna zloupotreba policije i državnih organa" urušavanje institucija...ali i izostanak reakcije države na druge slučajeve nasilja, očigledno uzimaju danak i ohrabruju one koji daju sebi za pravo da se ponašaju na takav način i veruju da za to neće biti sankcionisani.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Janković: Država će rešiti slučaj napada na Miroslava Milenovića

Izvor: Blic, 23.Nov.2015, 13:21

Zaštitnik gradjana Saša Janković izjavio je danas da veruje da se za napadačima na člana Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović traga, da će napad biti rasvetljen i ističe da nema nikog drugog osim državnih organa koji mogu da rasvetle taj slučaj...Janković je u izjavi novinarima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.