Pajtić: Nećemo se više izvinjavati

Izvor: Blic, 07.Mar.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Nećemo se više izvinjavati

Svečanom akademijom u beogradskom Domu omladine Demokratska stranka obeležila je 25 godina od obnavljanja rada, a njen lider Bojan Pajtić poručio je večeras da se ta partija više neće izvinjavati.

"Nećemo se više izvinjavati, ja sam se izvinio u ime svih nas i u ime onih koji više nisu sa nama. Izvinio sam se i zbog onoga što su neki od nas činili, ali i zbog onoga što nikada niko od nas nije učinio... Dosta je bilo sa tim, nećemo se više izvinjavati", rekao je Pajtić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pajtić je poručio da je danas osnovni zadatak DS da "prevede autokratiju u istinski demokratski poredak".

On je upitao kome će se više izvinjavati "kada i poslednji mladi čovek ode iz zemlje", ali i zašto bi se DS pravdala za mostove, investicije u Vojvodini od sedam milijardi evra, beogradske bulevare.

"Kome? Onima koji svečano otvaraju semafore", upitao je Pajtić i dodao da mu "ne pada na pamet da se pravda onima što zadužuju Srbiju za 195 evra u sekundi".

Prema Pajtićevim rečima, vlast danas štiti banke od štediša i brani bogate od siromašnih, a mere štednje su "katastrofalne, kao i posledice koje iz toga proizilaze".

"Gledamo predsednika vlade koji sa prezirom govori o sopstvenom narodu i dok on šeta po svetu u Leskovcu se hleb i mleko kupuju na potvrdu od sindikata", tvrdi Pajtić.

Svečanoj akademiji, iako su bili pozvani, nisu prisustvovali bivši predsednici stranke Boris Tadić, Dragan Đilas i Vojislav Koštunica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pajtić: Neću više da se izvinjavam

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2015

Svečanom akademijom u beogradskom Domu omladine Demokratska stranka obeležila je 25 godina od obnavljanja rada, a njen lider Bojan Pajtić poručio je u subotu uveče da se ta partija više neće izvinjavati...- Nećemo se više izvinjavati, ja sam se izvinio u ime svih nas i u ime onih koji više...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.