Pajtić: Dvotrećinska većina

Izvor: B92, 17.Maj.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Dvotrećinska većina

Bojan Pajtić (Beta)

Novi Sad -- Potpredsednik DS-a Bojan Pajtić kaže da će novu pokrajinsku skupštinsku većinu činiti liste "Za evropsku Vojvodinu", "Zajedno za Vojvodinu" i Mađarske koalicije.

Pajtić je rekao da će od 120, vladajuća većina, imati oko 80 poslanika. On je takođe pozvao birače DS-a da u drugom krugu pokrajinskih izbora 25. maja podrže sve proevropske kandidate, dodavši da misli na kandidate Mađarske koalicije, G17 plus i LDP-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pajtić je rekao i da očekuje da će Srbija dobiti stabilnu vladu koju će činiti lista "Za evropsku Srbiju", koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije i manjine.

On je kazao da očekuje da će vladu podržati 143 poslanika u novom sazivu parlementa, jer će podršku dati i Liberalno-demokratska partija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.