PUPS: Ko da bolje uslove

Izvor: B92, 17.Sep.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS: Ko da bolje uslove

Srbija -- Predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić izjavio je da će partner te stranke u predizbornoj koaliciji biti "onaj ko bude ponudio najpovoljnije uslove saradnje".

On je rekao da će dosadašnja koalicija SPS-JS-PUPS pri izlasku na parlamentarne izbore imati prioritet.

"Ako se nešto poremeti u našoj dosadašnjoj koaliciji, onda će partner biti neko drugi, ili neće biti niko, pa ćemo sami na crtu", kazao je Krkobabić novinarima pred početak tribine te partije o aktuelnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << političkoj situaciji u Srbiji.

On je dodao da "onaj ko bude ponudio najpovoljnije uslove saradnje, taj će biti partner PUPS-a u predizbornoj koaliciji".

"Da li ćemo ući u koaliciju, to ne zavisi samo od nas, to zavisi od svih naših koalicionih partnera i drugih", rekao je Krkobabić.

Krkobabić je rekao da se PUPS, kao državotvorna politička partija, priprema i osposobljava da izađe na izbore "relaksirano, samostalno".

On je napomenuo da u PUPS-u sebi ne postavljaju pitanje hoće li preći donju granicu od pet odsto glasova na izborima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.