PS:Pajtić ponižava državu pred strancima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS:Pajtić ponižava državu pred strancima

Pokret socijalista smatra da je, kako kažu, skandalozna "patološka potreba" lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića da svoju državu i narod ponižava pred strancima.

Iz Pokreta socijalista su pitali Pajtića ''da li će proći i jedan njegov sastanak sa nekim inostranim političkim ili diplomatskim predstavnikom, a da on ne iznese gomilu laži protiv svoje države''.

''Ukoliko je Pajtiću i Demokratskoj stranci stvarno toliko stalo do zemljoradnika, dece, radnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ostalih građana Srbije, kako to naprasno pokušavaju da prikažu poslednja dva-tri meseca, pozivamo ih da tim istim građanima vrate sve što su pokrali poslednjih petnaest godina'', navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Kako kažu iz te stranke, ''tek kada prestanu da se bave kriminalnim radnjama, a građanima i državi vrate ono što su oteli i opljačkali tokom svoje vladavine, moći ćemo da poverujemo da su se odrekli svoje lopovske politike''.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.