Izvor: Blic, 13.Jul.2023, 22:15

"PROCESUIRAĆEMO VULINA AKO NAM DOSTAVE RELEVANTNE INFORMACIJE" Vučić o slučaju američkih sankcija: "Uvedene su zbog Rusije"

Mi tražimo od njih da nam dostave relevantnu informaciju o svemu, ako nam dostave, procesuiraćemo Aleksandra Vulina. Ali od toga nema ništa, njemu su sankcije uvedene zbog Rusije, to nema veze sa prodajom oružja, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući to što je Američko Ministarstvo finansija stavilo Vulina na listu sankcija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Tražićemo dokaze o drogi da nam dostave protiv Vulina, ali – ja znam da od toga nema ništa

Izvor: Danas, 13.Jul.2023

Predsednik Srbije rekao je večeras da će Srbija tražiti od Amerike dokaze da dostave protiv Aleksandra Vulina, direktora BIA zbog droge, ali, dodao je, on navodno zna da od toga nema ništa - jer su sankcije uvedene zbog Rusije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.