PRESELILI SE U SALE 500 posetilaca na skupu crnogorske opozicije u Herceg Novom

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESELILI SE U SALE 500 posetilaca na skupu crnogorske opozicije u Herceg Novom

Crnogorska opozicija nastavila je proteste, a večerašnji skup u hercegnovskoj dvorani "Park" počeo je prikazivanjem filma sa prošlonedeljnih događaja u Podgorici, gde je 24. oktobra održan protest Demokratskog fronta.

Skupu u Herceg Novom prisustvuju Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Branko Radulović, Predrag Bulatović, Janko Vučinić i Milan Knežević.

Prepuna dvorana Park u Herceg Novom na prvom od protestnih skupova koje ćemo organizovati širom Crne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gore, a koji će kulminirati velikim skupom u Podgorici. Bravo, Novljani!

Kako prenose "Vijesti", na skupu je oko 500 ljudi, a u Herceg Novi su večeras organizovano autobusima došli i građani Budve i Podgorice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HERCEG NOVI PROTIV MILOVE VLASTI: Počinje završna faza pada Đukanovićevog režima

Izvor: Kurir, 31.Okt.2015

Lideri DF u Herceg Novom pozvali opoziciju da im se pridruži protiv diktature..."Završna faza pada režima Mila Đukanovića počinje u Herceg Novom", poručeno je sa večerašneg protestnog skupa Demokratskog fronta (DF) koji je održan u Dvorani Park. Upućen je poziv opozicionim kolegama da im se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.