POTRESNA ISPOVEST SESTRE ŽRTVE IZ VELIKE IVANČE: Slutila sam nesreću, krvnik mi je ubio i sestru bliznakinju i sestrića! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 12.Apr.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNA ISPOVEST SESTRE ŽRTVE IZ VELIKE IVANČE: Slutila sam nesreću, krvnik mi je ubio i sestru bliznakinju i sestrića! (VIDEO+FOTO)

Danas je u Velikoj Ivanči sahranjeno 13 žrtava masakra koji je počinio Ljubiša Bogdanović.

Među žrtvama bili su i Jovana Despotović i njen dvogodišnji sin David. Policajci i doktori su ispričali da nikada nisu videli potresniji prizor od onog koji su zatekli u kući Despotovića - Jovanu kako grčevito steže dvogodišnjeg sina u naručju, kako bi ga zaštitila od sumanutih namera višestrukog ubice iz komšiluka. U tome, nažalost, nije uspela. Stradala je braneći svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nedužno dete.

Njena sestra bliznakinja Bojana Marinković-Milutinović ispričala je za "Blic" da je naslutila veliku tragediju koja je zadesila njenu sestru:

- Sanjala sam loš san. Ustala sam i razgovarala sa svekrvom. Nadala sam se da će loš san doneti nešto dobro. Onda se probudila i moja ćerka Milica, koja je tačno sto dana mlađa od Jovaninog Davida. Kako je ustala, počela je da doziva brata. Osetila sam neki nemir...

Onda je Bojana na TV-u čula za tragediju u Velikoj Ivanči.

"Sve nesreće dogodile su nam se devetog u mesecu"

Kada je u vestima saopšteno da su ubijeni mlada žena sa dvogodišnjom bebom i njen muž, pomislila je na sestru Jovanu.

- Zvala sam je telefonom, ali se nije javljala. Počela sam da slutim zlo. Onda sam pozvala drugaricu Jasminu koja živi u Ivanči. Ona je pre tri godine upoznala Jovanu i Gorana. Rekla sam joj da se možda nešto loše desilo Jovani, da na televiziji pričaju o ubistvima. Jasmina je samo ponavljala da to nije Jovana, sigurno nije Jovana. Onda su saopštili imena...

Obamrla od šoka i bola, Bojana šapatom nastavlja:

- Dokle više taj deveti?! Majka nam je umrla 9. maja pre tri godine, deda pre šest godina. Pitam se šta je sledeće, dokle više samo zlo. Čujem, svi pričaju kako je Ljubiša bio dobar domaćin, normalan čovek. Jeste pomagao Jovani, ali da je bio normalan, to sigurno nije. Normalan čovek ne može ovo da uradi - kaže Bojana.

"Očuh nas je spremao za svadbu"

Bojana i Jovana bile su veoma vezane. Odrasle su sa majkom i očuhom, koji imaju još dve kćerke, Zoricu i Suzanu. Očuh je Bojanu i Jovanu voleo kao svoje ćerke, prihvatio ih je kad su imale godinu dana, spremao ih za udaju, pomagao im, ostao pored njih i kad im je majka umrla. Izgubile su majku mesec dana pre punoletstva. Osamnaesti rođendan nisu proslavile. Ni Jovana i Goran nisu pravili svadbu jer je njemu tada umro otac. Jedino slavlje bilo im je krštenje malog Davida, na njegov prvi rođendan, 4. novembra prošle godine.

(Blic)

Foto: BetaPhoto/AP Photo/Darko Vojinovic

Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.