POSLEDNJE POJAVLJIVANJE KRALJICE ELIZABETE U JAVNOSTI? Britanski list: Postoje dva plana za inspekciju trupa povodom jubileja!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2022, 19:28

POSLEDNJE POJAVLJIVANJE KRALJICE ELIZABETE U JAVNOSTI? Britanski list: Postoje dva plana za inspekciju trupa povodom jubileja!

Pojavljivanje na proslavi platinastog jubileja mogla bi da bude poslednja prilika kada su kraljevski obožavaoci mogli da vide kraljicu Elizabetu u javnosti, tvrdi stručnjak.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"KRALJICA ELIZABETA JE SVESNA SVOJIH SLABOSTI" Šok u Britaniji - iz ovog razloga napravljena dva plana za VANREDNE SITUACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022

Kraljica Elizabeta II (96) ima problema sa mobilnošću što je sprečavalo da prisustvuje događajima visokog profila u poslednjih nekoliko meseci..Pojavljivanje na proslavi platinastog jubileja mogla bi da bude poslednja prilika kada su kraljevski obožavaoci mogli da vide kraljicu Elizabetu u javnosti,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.