PA: Poziv za učešće u projektu Imam i ja svoje mesto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA: Poziv za učešće u projektu "Imam i ja svoje mesto"

Udruženje "Na pola puta" uputilo je poziv mladima iz Pančeva i okoline da se prijave za učešće u projektu "Imam i ja svoje mesto". Poziv je otvoren do 5. oktobra.

Tokom projekta mladi će imati prilike da se kroz inkluzivne radionice upozanju sa ljudskim pravima, nauče kako da se bore protiv diskriminacije, steknu veštine javnog izlaganja, i da kroz zajedničko delovanje pomognu i podrže populaciju sa intelektualnim teškoćama.

Aktivnosti će se realizovati u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << periodu od oktobra 2016. godine do januara 2017. godine, navodi se u pozivu.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla contact@napolaputa.org. U prijavi je potrebno poslati ime i prezime, mejl adresu i broj telefona.

Detaljnije informacije o projektu i planiranim aktivnostima mogu se dobiti putem telefona 060 0689 659.

"Imam i ja svoje mesto" realizuje udruženje „Na pola puta"u partnerstvu sa Domom omladine Pančevo i organizacijom „Connecting people", a uz podršku grada Pančeva.

Udruženje "Na pola puta" postoji od 2006. godine i okuplja stručnjake različitih profila, volontere, roditelje i rodbinu osoba sa intelektualnim teškoćama koji su posvećeni poboljšanju kvaliteta života i inkluziji osoba sa intelektualnim teškoćama u društvene tokove lokalne zajednice na teritoji grada Pančeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.