Izvor: Danas, 16.Maj.2023, 12:46

Ovo su nove cene karata za gradski prevoz koje važe od sutra

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstavio je novi sistem naplate gradskog prevoza u Beogradu, kao i cene karata koje će ubuduće biti aktuelne. Kako je najavio, danas će potpisati cenovnik i on već od sutra poćinje da funkcioniše.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novitet u Beogradu: Besplatni otvoreni bazeni od početka do kraja sezone

Izvor: B92, 16.Maj.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obraća se javnosti danas u Starom dvoru, a nakon što je predstvio sistem funkcionisanja gradskog prevoza on je rekao i da će biti besplatni otvoreni bazeni.

Nastavak na B92...

Poznate cene karata za javni prevoz koje važe od sutra

Izvor: Kamatica.com, 16.Maj.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstavio je novi sistem naplate gradskog prevoza u Beogradu, kao i cene karata koje će ubuduće biti aktuelne..

Nastavak na Kamatica.com...

Dobre vesti za penzionere: Uvodi se "doživotna" karta za gradski prevoz FOTO

Izvor: B92, 16.Maj.2023

Građani stariji od 65 godina imaće doživotnu karticu za prevoz, najavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.