Ovako izgleda lice srpske politike

Izvor: Blic, 25.Mar.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda lice srpske politike

Pozivam Aleksandra Vulina, jer je to njemu poznato, da otkrije imena batinaša koji su pretukli poslanika Blagoja Bradića.

Ovo je juče u izjavi za „Blic“ zatražio Boško Ristić, zamenik predsednika Zajedno za Srbiju.

Ni posle četiri dana od premlaćivanja poslanika Zajedno za Srbiju Bradića, policija se nije oglasila o ovom slučaju.

Bradić je pretučen u Nišu neposredno posle razgovora sa Vulinom, na stepenicama restorana u kome su isključivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bili članovi i gosti Pokreta socijalista.

- Brutalno je pretučen poslanik opozicije i to je u nacionalsocijalističkom maniru. Licemerno je saopštenje Vulinove partije u kome traže da se utvrde činjenice tog događaja, jer je njihovo okruženje učestvovalo u tome. Pozivam Vulina da kaže ko su ta lica i da li imaju krivični dosije pa se zato skriva njihov identitet - ističe Ristić.

On dodaje da su na skupu PS bili visoki državni činovnici i otuda je Vulin bio dužan da o premlaćivanju obavesti nadležne.

- Bradić je to morao sam da učini. Ima konstatovanih preko 30 povreda na glavi, u izveštaju lekara specijaliste stoji da povrede odgovaraju cipelama, pesnicama, šaci... I zato užasno vređa anonimna izjava iz policije da je „sam pao“ - poručuje Ristić i napominje da neće odustati od pronalaženja odgovornih i njihovog procesuiranja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.