Ova žena je rasturila Obamine čuvare (FOTO+VIDEO)

Izvor: S media, 23.Maj.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova žena je "rasturila" Obamine čuvare (FOTO+VIDEO)

Elitna jedinica koja je bila zadužena za bezbednost američkog predsednika Baraka Obame, našla se u centru seks skandala tokom boravka u Kolumbiji.

Naime, 12 čuvara stiglo je u grad Kartagenu dva dana pre Obame, kao prethodnica. Iako su dobro poznavali propise i zaduženja, rešili su da se opuste u barovima i diskotekama, što ih je koštalo posla.

Najgore je prošao Artur Hantington, oženjeni, religiozni vojnik. On je sebe rešio da "časti" fatalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Danijom Suarez, 24-godišnjom prostitkum, koja je tražila 800 dolara kako bi provela noć sa njim. Jedna njena drugarica rešila je da im se pridruži - gratis. Upravo je zbog Danije javnost i saznala za ovaj skandal.

Foto dana: Sumnjiv poljubac Baraka Obame i Angele Merkel

Molitveni doručak kod Obame: Šta jedu i kome se mole?

Video dana: Stravičan snimak razornog tornada kroz jednu bolnicu (VIDEO)

Naime, u gluvo doba noći Hantington i Danija su se posvađali, nakon čega ju je izbacio iz sobe. To je bila "kap" koja je prelila čašu menadžeru hotela. On je već bio iznerviran bahatim ponašanjem vojnika koji su smetali gostima i pse čuvare puštali da obavljaju nuždu na hotelskoj plaži. Menadžer je pozvao policiju, a potom i ambasadu, nakon čega je krenula agonija za vojnike.

Oni su optuženi da su imali odnos sa prostitutkama, zbog čega je Tajnoj službi zadat udarac od kog će se teško oporaviti.

Najstariji, Dejvid Čejni, koji je već 20 godina "srećno oženjen" i koji se našao umešan u skandal, sada pokušava da dokaže svoju nevinost. U toj nameri pridružila su mu se još trojica kolega, koji nisu oženjeni.

Agenti inače prolaze posebnu obuku i treninge gde im je objašnjeno da se ne kompromituju jer bi mogli da budu ucenjeni.

To nije sprečilo elitnu jedinicu da se zabavi u Kolumbiji. Preostala osmorica su se ili penzionisali ili su najureni sa posla.

(S media)

Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ova žena je 'rasturila' Obamine čuvare

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2012, 04:10

Danija Londonjo Suarez bila je fatalna za čuvare američkog predsednika Baraka Obame. Njih 12 je ostalo bez posla, pa sada pokušavaju da povrate uzdrmani ugled.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.