Izvor: B92, 01.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno pismo Nataše Kandić ministru Mihajloviću

Beograd -- Predsednica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić uputila je otvoreno pismo ministru unutrašnjih poslova Dušanu Mihajloviću u kome navodi da je obeležavanje Međunarodnog dana nestalih na Trgu republike bila prilika da vidi 'patriotske snage' iz svojih redova i raspoloženje Srba s Kosova. "Jesam ošamarila 'patriotu' s Kosova. Morala sam da pokušam da se odbranim od navale 'srpskog patriotizma', vredjanja, udaraca i guranja. Bila sam sama u grupi 'patriota', a to u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znači sa ljudima kojima vlast dopušta da se oružjem i fizički obračunavaju sa političkim neistomišljenicima", piše u pismu.

"Ne znam da li neko od vas vidi da sa svojim telohraniteljima, džipovima, fabrikama i govorom sve više ličite na te iste patriotske snage koje okrivljujete za ubistvo premijera. Da li je Vas i vladu neko obavestio da se u odredjenim policijskim stanicama i SUP-ovima slavilo ubistvo premijera Djindjića", piše u otvorenom pismu Nataše Kandić Dušanu Mihajloviću.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.