Ostvaren je značajan napredak

Izvor: Akter, 01.Okt.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostvaren je značajan napredak

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija ostvarila značajan napredak usvajanjem reformskih zakona

Vlada je saopštila da je Vučić kazao da je Vlada Srbije najavila sprovođenje mera fiskalne konsolidacije, istakao značaj donošenja medijskih zakona i rekao da očekuje da će Srbija i EU do kraja ove godine otvoriti pregovaračka poglavlja 32 i 35, a već početkom naredne godine i poglavlja 23 i 24.

Vlada je saopštila da je Brok ocenio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je Srbija ostvarila veliki napredak u procesu evropskih integracija, što je naišlo na izuzetno pozitivan prijem u međunarodnoj zajednici.

Brok i Vučić su se saglasili da evropska integracija nije jednostavan posao i da, iako na samom početku ne može da pokaže vidljive efekte, dugoročno obezbeđuje privredni rast i bolju budućnost za građane Srbije, piše u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.