Izvor: S media, 08.Mar.2013, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osipanje u DS: U Pirotu četrdesetak članova napustilo stranku

U Pirotu je danas formiran Inicijativni odbor "Zajedno za Srbiju" u koji je prešlo četrdesetak sada već bivših članova Demokratske stranke.

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljeni su članovi Inicijativnog odbora među kojima su bivši osnivač DS-a u Pirotu Srđan Mitić, zatim bivša predsednica OO DS-a u Pirotu Danijela Ćirić, Dragan Popović, Maksim Marković i drugi.

Prema rečima Milana Ilića, jednog od osnivača "Zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za Srbiju" u Pirotu, razlog za napuštanje DS-a je nezadovoljsvo politikom centrale.

"Ne slažem se sa politikom neobjašnjivog revanšizma koju sprovodi centrala stranke iz Beograda i to je bio glavni razlog našeg istupanja iz stranke čiji smo svi mi bili dugogodišnji članovi", kazao je Ilić.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.