Optimisti

Izvor: RTV Pink, 12.Dec.2011, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optimisti

Ešton i File uvereni da će Srbija dobiti status u februaru . . . Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost EU Ketrin Ešton i evropski komesar za proširenje Štefan File izrazili su u današnjem saopštenju uverenje da Srbija može da "učini završne korake" kako bi u februaru dobila status kandidata za članstvo u EU. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ešton i File uvereni da će Srbija dobiti status u februaru

Izvor: Blic, 12.Dec.2011

Srbija može da "učini završne korake" kako bi u februaru dobila status kandidata za članstvo u EU, naveli su u zajedničkom saopštenju Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost EU Ketrin Ešton i evropski komesar za proširenje Štefan File..."Očekujemo da u bliskoj budućnosti vidimo...

Nastavak na Blic...

Ešton i File: Srbiji status u februaru

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2011

Visoka predstavnica EU Ketrin Ešton i evropski komesar za proširenje Štefan File izrazili su uverenje da Srbija može da "učini završne korake" kako bi u februaru dobila status kandidata

Nastavak na Večernje novosti...

Ešton i File: Vjerujemo da će Srbija dobiti status kandidata u februaru

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2011

BEOGRAD - Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbjednost Ketrin Ešton i evropski komesar za proširenje Štefan File izrazili su uvjerenje da Srbija može da "učini završne korake" kako bi u februaru bila donijeta odluka o dodjeljivanju statusa kandidata za članstvo u EU.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ešton i File: Srbiji status u februaru

Izvor: Šumadija Press, 12.Dec.2011

Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost EU Ketrin Ešton i evropski komesar za proširenje Štefan File izrazili su..

Nastavak na Šumadija Press...

Ketrin Ešton i File očekuju završne korake do februara

Izvor: EMportal, 12.Dec.2011

Srbija sada može da učini završne korake kako bi u februaru dobila status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, saopštili danas predstavnica EU Ketrin Ešton i komesar EU za širenje Štefan File.

Nastavak na EMportal...

Ohrabrenje iz Brisela

Izvor: Danas, 12.Dec.2011

Srbija ima veliku šansu da u februaru dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, saopštili su visoka predstavnica EU Ketrin Ešton i komesar za proširenje Štefan File.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.