Opozicija promenila priču: Tvrdili da vlast dovodi birače, a sada je naseljavanje prirodan trend

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 23:37

Opozicija "promenila priču": Tvrdili da vlast dovodi birače, a sada je naseljavanje "prirodan trend"

Dobrica Veselinović govorio je na konvenciji izborne liste "Srbija protiv nasilja" u Batajnici.

On je rekao da je prema poslednjim podacima broj birača u Beogradu, odnosu na prošle izbore, za oko 13.000 veći, kao i da se za taj rast može oceniti da je neki prirodan trend, i da neće biti fantomskih glasača, navodi Alo.

Sve do famoznog "slučaja Miketić", deo opozicione kampanje bio je da vladajuća stranka naseljava birače u Beogradu kako bi obezbedila vlast. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Laži su kulminirale 6. novembra kada smo u svim opozicionim medijima mogli da vidimo da je gospodin Miketić odjavio nepoznatu osobu, što je informacija koju je negirala predsednica Vlade Ana Brnabić, sa sve dokazima, ali i MUP Srbije, piše Alo.

Sada, odjednom, priznaju da nema naseljavanja u Beogradu od strane SNS, prenose mediji.

Po novoj oceni Veselinovića, to je bio "pokušaj da se obeshrabre birači opozicije".

Kako god okreneš, kriva je vlast - prvo su kao naseljavali ljude po Beogradu, sada ispada da su plasirali tu priču - osim što nisu, već je to uradila opozicija, dodaje Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.