Opozicija: Koja je svrha stadiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija: Koja je svrha stadiona

Poslanici Demokratske stranke (DS) i Nove stranke Aleksandra Jerkov i Zoran Živković upitali su danas premijera Srbije Aleksandra Vučića koja je svrha izgradnje nacionalnog stadiona u iznosu od 150 miliona evra.

"Premijer treba da objasni roditeljima koji mole da se njihova deca leče putem sms poruka kako to Srbija ima 150 miliona evra za stadion", rekla je Aleksandra Jerkov novinarima u Skupštini Srbije.

Ona je navela da je Vučić u prošlosti pokazao da ne govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << istinu kada je reč o platama i penzijama i dodala da ga i Međunarodni monetarni fond i Narodna banka Srbije demantuju u tome "koliko nam dobro ide".

Predsednik Nove stranke Zoran Živković upitao je koja je namena izgradnje nacionalnog stadiona.

"Poslednji put je neko nacionalni stadion pravio u vreme Staljina, sad verovatno postoji stadion u Severnoj Koreji, ali ni u jednoj normalnoj zemlji takav stadion ne postoji", rekao je Živković i dodao da je vrlo lako da se neki od postojećih stadiona podigne na nivo za fudbalsku reprezentaciju Srbije.

On je izjavu Vučića da će Vlada Srbije okrečiti škole i bolnice ocenio kao "strašnu".

"To je ponuda građanima Srbije u 21. veku, to je strašno", dodao je Živković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.