Izvor: B92, 17.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana škola kod Vučitrna

Vučitrn, Kosovska Mitrovica -- Nepoznate osobe opljačkale su Osnovnu školu "21. novembar" u nacionalno meštovitom selu Gojbulja u opštini Vučitrn.

Iz škole je odnet deo školske opreme, saopštili su predstavnici Regionalne policije UNMIK-a. U saopštenju se navodi da su nepoznate osobe tokom noći iz škole odnele dva računara, mikroskop, harmoniku, radio i još neku muzičku opremu.

Vrednost ukradenih stvari je oko 1.000 evra.

Policajci koji su obavili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uviđaj nisu mogli da nađu tragove nasilnog ulaska u školsku zgradu, navedeno je u saopštenju.

Pronađena bomba u severnom delu Kosovske Mitrovice

Policija UNMIK-a saopštila je danas da je u blizini restorana "Še Paskal", u severnom delu Kosovske Mitrovice, sinoć pronađena ručna bomba.

Kosovska policijska služba je, po prijavi građanina koji je primetio eksplozivnu napravu, osigurala okolinu i pozvala stručnjake Kfora za deminiranje.

Bomba je detonirana oko 22 sata, a u eksploziji nije bilo oštećenja na imovini, niti je bilo povređenih, saopštila je policija UNMIK-a .

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.