Izvor: B92, 17.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet štrajk aviomehaničara Jata

Beograd -- Upravni odbor Jata počeo je vanrednu sednicu, zbog toga što su aviomehaničari počeli generalni štrajk.

Aviomehaničari Jata stupili su u generalni štrajk oko 18 časova, a predsednik Sindikata aviomehaničara, Dragan Bogdanović, rekao je za B92 da to znači da nijedan avion ne može da poleti.

On kaže da aviomehaničarima i dalje nisu isplaćene tri zaostale zarade, uprkos obećanjima predstavnika vlasti uoči i posle uvodjenja prinudne uprave u Jat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sredinom februara.

"Naš štrajk podrazumeva da ne radimo na avionima. Samim tim što mi te avione ne održavamo, oni nisu plovidbeni, odnosno ni jedan ne može da poleti. To je tako dok god nam se neko ne obrati i zaista pokuša da reši probleme. Do sada smo imali veliko razumevanje svih mogućih struktura u ovoj državi i nikoga ko će te probleme da reši", rekao je Bogdanović za B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.