Opasnost da Srbija bude isključena

Izvor: Danas, 25.Feb.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasnost da Srbija bude isključena

Sjedinjenje Albanije i Kosova iz dana u dan je sve izvesnije, a ako do toga i ne dođe na političkom nivou, sigurno će se takva integracija odviti na polju ekonomije, piše hrvatski internet sajt Indeks. Takvu perspektivu, kako se ocenjuje, potvrđuje dogovor albanskog premijera Salija Beriše i kosovskog ministra saobraćaja Fatmira Ljimaja, koji su objavili da će Kosovari dobiti na korišćenje albansku jadransku luku kod mesta Lješ, kako bi im se omogućio pristup moru.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Index.hr: Ujedinjenje Albanije i Kosova sve izvesnije

Izvor: Blic, 25.Feb.2009

Sjedinjenje Albanije i Kosova iz dana u dan je sve izvesnije, a ako do toga i ne dođe na političkom nivou, sigurno će se takva integracija odviti na polju ekonomije, piše hrvatski internet sajt Indeks. ..Takvu perspektivu, kako se ocenjuje, potvrđuje dogovor albanskog premijera Salija Beriše i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.