Omladina LDP-a protestovala zbog slučaja Kovačević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina LDP-a protestovala zbog slučaja Kovačević

BEOGRAD - Mladi Liberalno demokratske partije protestovali su danas ispred Vlade Srbije zbog navodne odluke Vlade da isplati odštetu od milion dolara u vezi slučaja Miladina Kovačević.

Predstavnica Mladih LDP-a Gala Gajić je rekla da omladina te stranke traži da vlada poništi tu odluku i izvesti javnost zbog čega u tajnosti donosi odluke koji se tiču svih.

"Dobrim studentima povećavaju se školarine, a stipendije se daju nasilniku i siledziji koji je pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa školovanja u Americi i koji je osumnjičen za teško krivično delo", kazala je ona i dodala da će poslanici LDP-a u parlamentu tražiti konkretna rešenja za ovaj slučaj.

Beogradski mediji su u protekla dva dana pisali ili javljali o navodnoj poverljivoj odluci Vlade Srbije da država isplati 900.000 dolara na ime odštete Brajanu Štajnhaueru, koga je Kovačević povredio, i da se Kovačeviću nadoknadi 100.000 dolara koje je platio za kauciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.