Oluja nosila krovove u Negotinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja nosila krovove u Negotinu

Olujni vetar koji je duvao danas u Negotinu odneo je deo krova opšte bolnice i krov Pošte u centru grada i pričinio je veliku materijalnu štetu, a prava je sreća da niko nije bio povređen.

U trenutku kada je oluja digla deo krova na zgradi bolnice, u krugu je bio veliki broj pacijenata i zaposlenih i pravo je čudo da niko nije bio povređen na mestu gde je konstrukcija pala.

Krov koji je vetar oborio nalazio se iznad operacione sale, tako da je neophodna hitna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sanacija, jer bi u slučaju padavina bile dovedene u pitanju zakazane operacije.

Osim krova bolnice, stradao je i krov gradske pošte, a tim povodom zasedao je opštinski štab za vanredne situacije.

Formirane su stručne komisije koje će do sutra pripremiti izveštaj o šteti, na osnovu čega će nadležni organi reagovati i u što kraćem roku počeli sanaciju objekata.

Reagovalo je i Ministarstvo zdravlja, koje će po hitnom postupku izdvojiti sredstva za rekonstrukciju, čim komisija utvrdi štetu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.