Izvor: B92, 15.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović nosilac Srpske liste

Beograd -- Na "Srpskoj listi za Kosovo i Metohiju" za izbore u toj pokrajini biće 33 kandidata za poslanike.

Nosilac liste je Oliver Ivanović iz Socijaldemokratske partije, a u prvih deset na listi nalaze se uglavnom dosadašnji poslanici iz Koalicije "Povratak". Od ostalih, na listi će biti i kandidati iz Demokratske stranke i Srpskog pokreta obnove. Svi kandidati "Srpske liste za KiM" su sa područja Kosova gde žive Srbi.

Za kosovske izbore 23. oktobra prijavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su 32 liste - 22 stranke i po pet građanskih inicijativa i koalicija. "Srpska lista za KiM" i "Građanska inicijativa Srbija" jedine su srpske liste prijavljene za ove izbore. Kandidati sa druge liste su uglavnom raseljeni Srbi koji žive u centralnoj Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.