Izvor: Blic, 15.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogledalo

Ogledalo

Topao doček na koji su u Zagrebu naišli srpski novinari i navijači rukometaša Partizana 'probudio je duhove prošlosti', uskomešao hrvatsku i domaću palanačku javnost i još jednom podsetio i Nas i Njih ko smo, odakle smo i gde nam nije mesto. Na sličan prijem naišli su i gosti iz Zagreba prošle nedelje. Pretučen je jedan hrvatski kolega.

U Beogradu i Zagrebu sukobile su se studija o izvodljivosti i početak pregovora o pridruživanju Evropskoj uniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << onako kako ih vide Srbi i Hrvati. Eksperimentalno je dokazano da je pridruženje Srbije i Hrvatske EU u ovom trenutku neizvodljivo. Balkanska pravila su se pokazala daleko opipljivijim od evropskih. Potkrala se greška, pa je Hrvatska dobila pozitivnu ocenu studije, ali tu je general Gotovina da je ispravi. Potkrade li se slučajno slična greška i u slučaju Srbije, eto Ratka Mladića.

Nisu isključivi krivci 'loši plavi momci' i 'grobari'. Imena im govore kako će se provesti onaj ko se drzne da im nije po volji. Nije sva krivica ni na nesposobnoj policiji i vladi koja joj komanduje. Ni na razularenim medijima koji jedva čekaju da osete miris krvi. Krivi su... Ma, setićete se prvom prilikom kad stanete pred ogledalo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.