Odmazda moćnika

Izvor: Glas javnosti, 27.Jun.2009, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odmazda moćnika

BEOGRAD - Poreska policija i juče je nastavila sa vanrednim kontrolama firmi povezanih sa Kurirom, pa je širom Srbije inspekcija posetila više od trideset firmi, dok je u redakciju Kurira juče došlo čak pet poreskih policajaca. Potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić, kako nezvanično saznajemo od izvora u Poreskoj upravi, interno je obećao nagradu od milion dinara, stan i unapređenje za poreskog inspektora koji prvi pronađe nepravilnosti u radu Kurira, neke od kompanija koje su povezane >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa dnevnim listom Kurir ili vlasnikom Kurira Radisavom Rodićem.

SAOPŠTENJE UREDNIŠTVA DNEVNOG LISTA KURIR : TEROR SE NASTAVLJA

BEOGRAD - Tortura ministra Mlađana Dinkića se nastavlja. Novinari i urednici i danas su izloženi pretnjama, pritiscima i ucenama. Pritiske i ucene trpe i svi privrednici koji sarađuju sa listom Kurir jer im je zaprećeno drastičnim merama ukoliko se budu oglašavali u Kuriru. Redakcija Kurira obaveštava javnost da, bez obzira na ovu svojevrsnu odmazdu i ličnu osvetu pojedinih ministara, novinari i urednici neće odustati od razotkrivanja novih afera i skandala čiji akteri se bogate na račun poreskih obveznika Srbije. Redakcija neće prihvatiti nametanje bilo kakve cenzure, niti će pristati da bude bilten za pohvale vlastodržaca ogrezlih u kriminalu. Nećemo prećutati istinu bez obzira na sve preteće poruke koje narkodileri šalju urednicima, rizikovaćemo da nam iseku struju u štampariji u toku štampanja Kurira, neće nas zaustaviti ni svakodnevne „posete“ poreskih inspektora kojima su obećane enormne nagrade ukoliko pronađu bilo kakvu nepravilnost. Hiljade čitalaca podržalo nas je porukama i molbama da ne gasimo poslednje svetlo u informativnom jednoumlju Srbije, a izostala je podrška samo UNSA i NUNSA. Udruženja novinara, nažalost, nisu zabrinuta za ugrožavanje slobode medija i života novinara i urednika Kurira.

Uredništvo Kurira

B92,RTS,Boris Tadic,Beba Popovic,Veran Matic,NUS NUNS zlocinacko

udruzenje za urusavanje Srpske drzave

Svedoci smo medijskog mraka u etriu iznad srbije poslednja sveca medijskog mraka list Kurir i njegove cerke firme su pod ospadom.Velika promaja je napravljena,ta promaja se okomila ne jedinu preostalu svecu slobode izrazavanja obavestavanja istine.

Jedini relevantni subjekat javnog mjenja je Kurir i njegove cerke koje su stale u odbranu Srbije i Srpstva.Sta reci za ostale poput RTS,B92,Blica a u zadnje vreme i Pressa ,posebno se treba osvrnuti na Press i skrenuti paznju javnom mjenju da su oni od skoro postavili Gorana Petrovica-Lokatora,bivseg sefa BIA,na svom sajtu,dali mu poseban Blog.To nije ni malo slucajno,traze se i love oni koji mogu ugroziti rezim Borisa Tadica.Pustaju se komentari,ali u istom trenutku ti komentari se arhiviraju,ip adrse se proveravaju,sve smisljeno od Zutih Kmera.Vodite racuna sta pisete i kako pisete na tom sajtu,jer moze se desiti da i vama pokuca neka specijalna gestapovska policija rezima fasiste Borisa Tadica.

Svaki dan smo svedoci serviranja nekih novih afera,a one glavne kao sto su se desile u Novom sadu se zataskavaju sve je to jedan vid psiholoskog rata koji smisljaju savetnici Borisa Tadica.Sta mislite koliko takvih magacionera postoji u Vojvoduini,po mom misljenju mnogo.Postavlja se pitanje ko zeli rat u Vojvodini,ne klasicni rat vec psiholoski rat koji je pracen sa incidentima poput onog u Vrbasu.Bomba u Vrbasu,sutra u Novom Sadu,pa u Subotici....Sta je cilj,cilj je jednostavan,a to je uplasiti sire mase,skrenuti paznju EU na Vojvodinu,uvodjebnje nekog novog Euleksa na teritoriju Vojvodine.Zamislite izjave od supruge Ive Djukanovica,ona nije znala da postoji toliko oruzje ispod njenog kreveta,sta bi se desilo da je ona kojim slucajme otvorila jednu od onih kutija u kojimima su bile hemiske-pistolji,i da sa tom hemiskom ode kod Pajtica ,sta bi se desilo....

Ova hajka nije slucajna ovo je sve smisljeno,i jucerasnja izjava fasiste Tadica kada kaze da su krivi neki drugi a ne njegove spahije.Ja ga pitam ko je bio na vlasti od 2000.g. pa do danas DOS ili neko drugi.On kaze Kosovo se ne brani u Zemunu,a ja ga pitam gde je bio kada samo na dve nedelje pre proglasena Kosova ,gde si bio Tadicu?Bio si u Knez mihajlovoj svirao si gitaru,sa gitarom se ne brani Kosovo Tadicu.Gde si bio kada su bile demonstracije Tadicu?U rumuniji Tadicu,iz Rumunije se ne brani Kosovo Tadicu.Recu ti zasto si bio u Rumunije!!Prepao si se ,obavestile su te tvoje paravojne formacije da ti se sprema vesalo na Terazijama.E vidis to je bio samo kontra psiholoski rat sto te nateralo na pogresan korak.

Sta mislis ti presednice komunisticki ideoloze,da ce mo mi narod stajati mirno kada krernes na Kurir ,isto onako kako ste unistili BKTV,e vise necemo stajati presednice Beogradskog sektaskog pasaluka,ustace presednice uskoro kuka i motika,bice to kraj tiraniji koju sprovodite Srpskim gradjanima.

Mene ne cudi sto NUS NUNS ne reaguju,pa kako da reagujku kada su vasi ljudi tamo,oni su vase narikace,kada neko napadne Olju Beckovic,onda se i OSCD obavesti,kada neko napadne Kurir to je u skladu sa zakonom,sta vi mislite da su nama vrane mozak popile.

Elem i za kraj vase tvrdnje povodom Cekua su laz i samo laz.Uputili ste vi iz Beograda depesu preko diplomatskih kanala za ukidanje pritvora Cekua,a to ce vam Bugari reci za neki dan kada izadju u javnost sa tim vasim paklenim planom.Evo recu vam i zasto!!To ste uradili iz samo jednog razloga,strah od kulminacija dogadjaja na severu Kosova,prepali ste se kolona poslednjih branitelja Strbije koji bi se uputili ka Beogradu,scenario Oluje je bio neminovan ,to je istina a ne vase lazi koje upucujete preko svoje propagandne masinerije.

Ovih dana delite plen o obavljenom zadatku-ubistvu Djindjica.B92 dobija 500 hiljada eura od NIS-a,dobija kredit od nekoliko desetina miliona eura,Jovanovic dobio svoj deo,tvoji savetnici su malo to modernije uradili i prebacili na zapad-Lihtenstajn-Luksemburg,sve se zna presednice ima sluzb ausluzbi tzo ste zaboravili.Narod kaze nicija nije gorela do zore nece ni vasa.

Ugasi RTS,B92,Blic,Pres-citaj Kurir.

Sloboda je na pomolu sat kuca tika taka,kuka i motika je spremna.Zahvaljujem se Glasu javnosti na prostoru,istrjte u bori protiv zutih Kmera,rezima Perpetu mobile Borisa Tadica,sloboda je blizu,narod je uz vas.

Sto taj Dejan Eric ne posalje svoje inspektore kod Cedomira Jovanovica. Necete jos dugo Ericu placenici kao vi ne mogu biti drzavni sluzbenici valjda vam je to jasno. Nece vam tada pomoci ni Dinkic ni sveti bog jer cete u bajbukanu gde vam je mesto zajedno sa Dinkicem.

Recimo ako za rase reci o "obecanoj novcanoj nagradi i stanu" nemate neoboriv dokaz, .a iznoste to bez "navodno" ili "iz pouzdanih izvora", mozete da odgovarate

Zato vi narodu plasirate neistine ???

Zato ste i vi isto tako mocnici jer imate medij preko kojega sirite neistine i za to uopste ne odgovarate

Jadna je zemlja u kojoj jedan mafijas lopurda i prevarant moze javno ovako da se izivljava. Gde je ovde zakon ,policija, sudovi.U Srbiji je gore nego u Iranu. on daje stan i pare. ? Ciji stan i cije pare?Ovi kaubojski maniri mi lice na raspisivanje nagrade za glavu Kurira.Tuzna je zemlja u kojoj je ovo dozvoljeno a ocigledno jeste cim se ona tipcina Dinkic javno kurenbeca.Njemu nije mesto u zatvoru, njemu je mesto u kavezu.

Gledam, citam, slusam... I pitam se da li je sve to moguce? Da li je moguce da je srski narod toliko nesposoban, kad nemoze sa politicke scene da skine dzukelu kao sto je Dinkic?

Pa jesmo li mi vise normalni?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.