Izvor: B92, 14.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložena sednica Haškog saveta

Beograd -- Sednica Nacionalnog saveta za saradnju sa Hagom, koja je trebalo da se održi u četvrtak, odložena je za narednu sedmicu.

To je izjavio u utorak predsednik Saveta Rasim Ljajić. Na sednici 2. septembra crnogorski predstavnici u Savetu najavili su da će preispitati dalji rad u tom telu ako do 16. septembra, kada je trebalo da se održi nova sednica, ne bude pomaka u vezi sa izručenjem optuženih.

Ljajić je Beti rekao da bi predsednik SCG Svetozar Marović narednih dana trebalo da zakaže sastanak najviših zvaničnika Srbije, Crne Gore i državne zajednice, na kojem bi jedna od tema bila saradnja sa Hagom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.