Izvor: B92, 24.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor Petra Lukovića

Beograd -- Petar Luković odgovorio na saopštenje B92 u kome je kritikovan zbog uvreda i kvalifikacija na račun novinara i zaposlenih u B92.

"Valjda zbunjen zbog ranoranilačke činjenice da sam vest o samom sebi čuo u surovih osam ujutru, u trenutku nisam mogao da se setim koga sam, vaistinu, napao: samo novinare B92 ili samo zaposlene u B92 ili i jedne i druge, uključujući kafe-kuvarice, čuvare fotografija B92 zvezda na ulazu u B92 zgradu...", navodi Luković u svom odgovoru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On se u svom odgovoru pita dalje da li je napao "možda čistačice koje, po B92 defaultu, dele nesrećnu sudbinu D.Vučinić iIi O. Bećković, junakinje mog najnovijeg teksta...."

"Bilo bi, naravno, bećkovićevski impotentno do ćeranja, očekivati da je Srbija zemlja u kojoj nema teških reči, gde se svi (korporativno) vole i (korporativno) obožavaju, ali kojim to rečima opisati Mržnju, Zlobu, Jed, Jad & Prezir ispoljenu prema Čedomiru Jovanoviću a da to, upravo, ne budu baš ti razbludno-raskočopereni komplimenti, u času kad Andrija Mladenović ili Hadži Andrej Milić svoju logoreju prodaju kao legitimni politički rahatluk. Neke druge, pristojnije reči rezervisane su za neku drugu, pristojniju državu", navodi Luković između ostalog u svom demantiju.

Ceo tekst Petra Lukovića možete pročitati na sajtu Peščanika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.