Odbor konstatovao ostavku Andreja Mladenovića na mesto poslanika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbor konstatovao ostavku Andreja Mladenovića na mesto poslanika

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja konstatovao je danas ostavku Andreje Mladenovića na poslaničko mesto.

Mladenović koji je izabran na listi Srpske napredne stranke (SNS), danas je podneo ostavku. On je i zamenik gradonačelnika Beograda.

Poslanica pokreta "Dosta je bilo" Branka Stamenković negodovala je što je poziv dobila "svega tri sata i 39 minuta" pre početka sednice, navodeći da joj nije jasno zbog čega se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << toliko žurilo.

"Praksa je da se promptno reaguje na ostavke da bi Parlament odgovarao izbornoj volji građana", rekao je predsednik Odbora Aleksandar Martinović i dodao da bi se tako učinilo i da je bilo koja druga poslanička grupa u pitanju, a ne samo vladajuća SNS, i zahvalio poslanici što je uspela da ipak stigne i omogući održavanje sednice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbor konstatovao ostavku Mladenovića na mesto poslanika

Izvor: B92, 03.Okt.2016

Beograd -- Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja konstatovao je ostavku Andreja Mladenovića na poslaničko mesto...Mladenović koji je izabran na listi Srpske napredne stranke danas je podneo ostavku. On je i zamenik gradonačelnika Beograda...Poslanica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.