Izvor: B92, 23.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačene žalbe studenata

Zagreb -- Visoki prekršajni sud Hrvatske odbacio je kao neosnovane žalbe studenata iz SCG Stevana Vraneševića i Mirjane Đerković.

Oni su se žalili na prvostepeno rešenje Prekršajnog suda u Zagrebu, kojim im je određena kazna zatvora od 15, odnosno pet dana zatvora. U obrazloženju odluke Visokog prekršajnog suda navodi se kako su prihvaćeni razlozi prvostepenog rešenja da se može očekivati da bi okrivljeni, ukoliko bi bili pušteni na slobodu, mogli da nastave sa činjenjem prekršaja.

Zagrebačka policija uhapsila je u subotu studente Stevana Vraneševića i Mirjanu Đerković, koji su se na Trgu bana Jelačića fotografisali sa slikom Draže Mihajlovića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.