Izvor: B92, 28.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odata pošta Miloševiću

Požarevac -- Oko 300 pristalica politike Slobodana Milosevića i članova Udruženja "Sloboda" odalo je poštu bivšem jugoslovenskom predsedniku.

Pristalice su stigle u šest autobusa, iz više gradova u Srbiji. Pošta se odaje na Vidovdan, dan kada je pre pet godina Milošević poslat u Haški tribunal. U delegaciji koja je minutom ćutanja odala poštu na Miloševićevom grobu u dvorištu porodične kuće su bili funkcioneri SPS, potpredsednik GO Žarko Obradović, generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekretar stranke Zoran Anđelković, te poslanici Bojan Kekić i Rajko Baralić.

"Povod je Vidovdan, dan kada je 2001. godine Milošević, kao optuženik, poslat u Haški tribunal i dan kada je 1989. godine na Gazimestanu držao govor srpskom življu na Kosovu", rekao je Zoran Anđelković.

Udruženje "Sloboda" večeras ce mu na grob poloziti kosovske božure. "Redari koji čuvaju Miloševićev grob i kuću rekli su nam da vikendom njegove najvernije pristalice redovno obilaze Miloševićev grob, ali da ih je u nedelju i danas bilo više nego što je uobičajeno", rekao je Dragomir Majkić iz udruženja "Sloboda".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.