Od utorka prijavljivanje za upis na beogradske fakultete

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jun.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od utorka prijavljivanje za upis na beogradske fakultete

BEOGRAD, 20. juna 2012. (Beta) - Prijavljivanje za upis novih brucoša na fakultetima Univerziteta u Beogradu počinje u utorak i trajaće do 22. juna.

BEOGRAD, 20. juna 2012. (Beta) - Prijavljivanje za upis novih brucoša na fakultetima Univerziteta u Beogradu počinje u utorak i trajaće do 22. juna.Prilikom prijavljavanja za upis na fakultet, pored upisnog lista, koji se nabavlja na pisarnicama fakulteta, potrebno je doneti i originalu diplomu i fotokopiju diplome o završnom ispitu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << originale i fotokopije svedočanstava svih razreda srednje škole, original i fotokopiju izvoda iz matične knjige rodjenih i dokaz o uplati za prijavljivanje, koja u proseku iznosi 7.000 dinara.Nakon prijavljivanja, prijemni ispiti održavaće se od 25. do 27. juna.Konačne rang liste fakulteti bi trebalo da objave do 2. jula, a prvi upisni rok trebalo bi da bude završen do 12. jula. Za preostala upražnjena mesta konkurisaće se u septembru.Na ostalim državnim univerzitetima u Srbiji prijavljivanje za upis budućih brucoša počeće nedelju dana kasnije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.