Obradović obišao Peti parkić

Izvor: B92, 23.Apr.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović obišao Peti parkić

Beograd -- Sramota Beograda je da investitori i građani na ulici rešavaju probleme koje je stvorila nesposobna gradska vlast, ocenio kandidat SPS-a za gradonačelnika Žarko Obradović.

Kako se navodi u saopštenju Socijalističke partije Srbije, Obradović i predsednik odborničke grupe SPS u Skupštini Beograda Aleksandar Antić obišli su danas Peti parkić na Zvezdari.

Antić je obećao okupljenim građanima da će prvoj sednici Skupštine Grada posle izbora 11. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maja biti doneta odluka o izmeni Plana detaljne regulacije i da će Peti park biti vraćen deci tog dela grada.

On je naveo da će investitori biti obeštećeni, jer im je, kako je rekao, aktuelna gradska vlast već naplatila sporno zemljište.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.