Obradović: Puna podrška Stefanoviću

Izvor: Blic, 05.Dec.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Puna podrška Stefanoviću

Predsednica skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Marija Obradović izjavila je danas da pruža punu podršku ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i poželela mu da istraje u namerama da reformiše policiju.

"Ministar Stefanović ulaže ogromne napore kako bi se popravilo stanje u MUP-u, kako zbog zaposlenih, tako i zbog svih građana. Nakon njegovog dolaska na čelo ministarstva uvedene su neke nove prakse i drugačiji pristup poslu, što je rezultiralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rešavanjem slučajeva koji su potresli javnost, ali i nekih zločina koji su izvršeni još pre 10 ili 15 godina", istakla je Obradovićeva u pisanoj izjavi medijima.

Obradović je dodala da je, kao narodni poslanik i neko ko se nalazi na čelu parlamentarnog odbora kome MUP podnosi izveštaje, svedok brojnih pozitivnih reformi koje se sprovode u policiji.

Poručuje da veruje da će usvajanjem novog zakona o policiji, koje se uskoro očekuje, pripadnici MUP-a dobiti mnogo efikasniji sistem i bolji okvir za rad, a gradjani policiju u kojoj nema mesta kriminalu i korupciji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.