Obamin šef kabineta pred protivnicima Netanjahua

Izvor: Akter, 19.Mar.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamin šef kabineta pred protivnicima Netanjahua

Šef kabineta američkog predsednika Baraka Obame obratiće se uticajnoj izraelskoj organizaciji koja se protivi politici premijera Benjamina Netanjahua

Govor šefa kabineta Bele kuće Denis Mekdona liberalnoj organizaciji "Džej strit" (J Street), koja se zalaže za okonačanje izraelsko-palestinskog sukoba, ukazuje da Obamnina administracija nastoji da ojača glasove proti Netanjahua, ocenjuje agencija Asošiejtid pres.

Džej strit je često kritikovala vladu Izraela >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i posebno Netanjahua, za čiju je pobedu na parlamentarnim izborima u utorak navela da je "duboko razočaravajuća".

Ta organizacija je optužila Netanjahua da je došao do pobede širenjem "straha i rasizma".

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.