OVO JE NAJLEPŠA DEVOJKA BIH: Marijana Marković krunisana lepotica 2015.!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NAJLEPŠA DEVOJKA BIH: Marijana Marković krunisana lepotica 2015.!

Prva pratilja Mis BiH je Lejla Hodžić, a druga pratilja je Nermana Malkić.

SARAJEVO - Dvadeseti jubilarni izbor Mis BiH za Mis sveta održan je u juče u hotelu Terme na Ilidži.

Titulu Mis BiH u konkurenciji dvanaest devojaka ponela je Marijana Marković njoj je ukazano poverenje da ide na izbor Mis Sveta 2015 u Kinu, koji će se održati na egzotičnom ostrvu Hainan u luksuznom hotelu sa sedam zvezdica Beauty Crown Grand - Tree Hotel Sanya LvKa, naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su organizatori.

Prva pratilja Prva pratilja je Lejla Hodžić, a druga pratilja je Nermana Malkić Foto Printscreen youtube)

Prva pratilja Mis BiH je Lejla Hodžić, a druga pratilja je Nermana Malkić. Za Miss televotinga izabrana je Ana Marija Tomić, a za Mis interneta Marijana Marković. Ana Dedić je dobila nagradu Miss šarma, a Miss fotogeničnosti za ovu godinu je Anđela Vukotić.

Podsetimo, titulu najlepše u Federaciji BiH ponijela je Nermana Malikić iz Tuzle. Mis televotinga FBiH je Gabrijela Slomljen iz Kreševa. Najljepšom devojkom u Republici Srpskoj proglašena je Jovana Stevanović iz Bijeljine, dok je Mis televotinga RS-a Snježana Mišović.



(Nezavisne)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PRNJAVORČANKA NAJLEPŠA U BIH: Marijana Marković ide na izbor za Mis sveta

Izvor: Kurir, 29.Sep.2015, 00:04

Marijana Marković iz Prnjavora najlepša je žena Bosne i Hercegovine za 2015. godinu i predstavljaće zemlju na “Izboru za Miss sveta 2015”...Marijana je iz Prnjavora, a prethodno je bila pobednica Banjalučke regije. Večeras je dobila i titulu  Miss Interneta 2015. U finalnom izboru Miss BiH...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.