OVE BANKARSKE USLUGE ĆE BITI JEFTINIJE OD 105 DO 240 DINARA! Od 1. septembra banke MORAJU da snize cene naknade za platne usluge!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2022, 19:07

OVE BANKARSKE USLUGE ĆE BITI JEFTINIJE OD 105 DO 240 DINARA! Od 1. septembra banke MORAJU da snize cene naknade za platne usluge!

Od 1. septembra banke moraju da snize cene naknade za platne usluge građanima za 30 odsto, a neće ih povećavati narednih godinu dana

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KONAČNO POJEFTINJENJE! Ove bankarske usluge od 1. septembra su jeftinije ili BESPLATNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022

Od 1. septembra banke moraju da snize cene naknade za platne usluge građanima za 30 odsto, a neće ih povećavati narednih godinu dana...Svih 14 banaka u Srbiji koje su u proteklom periodu povećale naknade za svoje usluge od 1. septembra moraće da ih snize za 30 odsto, ali ne ispod nivoa na kome je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.