OPTUŽNI PREDLOG PROTIV ILIJE GARAŠANINA

Izvor: 011vodič.com, 24.Feb.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTUŽNI PREDLOG PROTIV ILIJE GARAŠANINA

TUŽILAŠTVU HAŠKOG TRIBUNALA – MEĐUNARODNOG TRIBUNALA ZA KRIVIČNO GONjENjE LICA ODGOVORNIH ZA RATNE ZLOČINE NA TERITORIJI BIVŠE JUGOSLAVIJE
OPTUŽNI PREDLOG PROTIV ILIJE GARAŠANINA (7)
Piše: Dušan Marić
Zato što je napisao Načertanije, zločinački program po kojem srpske istorijske teritorije, na kojima živi srpski narod i na kojima se govori srpskim jezikom, treba da budu u sastavu srpske države, koju je nazvao Velika Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čime je počinio teško krivično delo podstrekavanja Šešelja dr Vojislava, pa je ovaj tako podstaknut počinio brojne ratne zločine, od kojih je najteži zločin nemilosrdnog iživljavanja nad haškim tužiocima i sudijama, koji evo traje 12 godinica dana.
Grubo kršeći njihovo pravo koje im je dodelio NATO pakt da na miru, nezavisni od prava i pravde, podižu oiptužnice nakon hapšenja i donose presude pre početka suđenja, zbog čega isti doživljavaju teške psihičke traume.
Tužiteljka Karla Del Ponte je dušu smirila tek kad je, pročitala dezinformaciju da Šešelj ne zna da pliva i pobegla u Argentinu. Sudija Flavija Latanci ne može da zaspi ako pre spavanja na Jutjubu ne odgleda ratni film Šešelj dr Vojislava “Možete da mi popušite”. Tužiteljka Margareta Hašan dok sklopi oči sanja silovanje 7.654.655 Turkinja (mada svedok saradnik Haris Silajdžić tvrdi da ih je bilo više od 103 miliona) koje su u poslednjem ratu, po nalozima osumnjičenih, mrtvog Garašanin Ilije i živog Šešelja dr Vojislava, silovali srpski četnici. Sudija Harkof iz Holandije svake noći proživljava noćne more, jer ga progoni isti san: da se udaje za Natašu Kandić.
Da bi razumela srpski psihološki profil i mogla da se skocentriše na vođenje postupka protiv učesnika udruženog zločinačkog poduhvata stvaranja Garašaninove iliti Šešeljeve Velike Srbije, tužiteljka Katrina Gustavson pre svakog suđenja mora da 13 puta pročita tekst ispisan ćirilicom, koji joj je dostavila izvesna Kolinda Grabar Kitarević: “Ratovi su seks na kolektivnom nivou, a nastaju usled toga što kolektivi, društva ne umeju da kruže energijom. Seksualna energija između nas mora da kruži nesmetano, kao reka, jer ako dođe do zagušenja onda nastaje poplava, odnosno rat”.
Predsedavajući sudskog veća u postupku protiv Šešelja dr Vojislava Žan Klod Antoneti se svake noći budi u znoju tela svog zato što sanja da je miš Džeri kojeg juri mačak Tom. Antoneti se zbog tog sna preselio u krevet na sprat, zbog čega se njegova supruga preselila u krevet kod komšije. Sudiji Brusu meku Farlenu se od svake zgrade u Hagu priviđa pravni fakultet iz Manitobe, sav u ruševinama od četničkih granata.
Predsednika Haškog tribunala Teodora Merona stalno proganja san kako u raju, u društvu Anđeline Džoli, broji pet miliona dolara koje mu je CIA platila za 1.100 godina dosuđene srpske robije, a onda se na vratima pojavljuje Šešelj dr Vojislav sa glogovim kocem u rukama.
Osumnjičeni Garašanin Ilija počinio je još mnoge zločine, nije da nije, ali smatram da je zločin podstrekavanja Šešelja dr Vojislava sasvim dovoljan.


radikaliinfo
The post OPTUŽNI PREDLOG PROTIV ILIJE GARAŠANINA appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.