Izvor: Blic, 03.Nov.2023, 07:05

ONI ZOVU I PIŠU, A SA DRUGE STRANE MUK Narodna stranka i DJB u desničarskoj podeli karata ostale neraspoređene: Tri su razloga zašto niko neće da ih PRIGRLI

Dok su stranke desnice pregovarale, stizale nadomak dogovora, pa "razvodile" jedinstvenu koaliciju, dve po stavovima bliske stranke ostale su potpuno mimo svih ovih turbulentnih dešavanja. Rečju - neraspoređene, samo ne baš svojom voljom. "Zov" Narodne stranke i pokreta "Dosta je bilo" ostao je bez odgovora, iako je Vuk Jeremić slao pisma i pravio zajedničke postere sa ostalim liderima, a Saša Radulović izdavao saopštenja o sastanku desnice na kojem, iako je hteo da bude, ipak nije bio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.