Izvor: B92, 27.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK Radio oslobođen optužbi

Vranje -- Vlasnik OK Radija iz Vranja Goran Vladković oslobođen je optužbi vranjskih socijalista, tražeći nadoknadu štete od 24 miliona dinara.

"Sud je oslobodio Vladkovića svake odgovornosti i tako pokazao da je ponekad i imun na sve političke pritiske, koji u ovom slučaju nisu bili ni mali ni nevažni", navedeno je u saopštenju redakcije OK Radija.

"Još jedna sramna epizoda u odnosima lokalnih vlastodržaca i nezavisnih medija tako je okončana, ovoga puta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u korist istine i podrške profesiji", navodi se u saopštenju.Opštinski odbor SPS-a tužio je OK Radio zbog vesti objavljene pre više od godinu dana da neki izvori tvrde da su lokalni socijalisti štampali par hiljada praznih glasačkih listića. OK radio je objavio i demanti SPS ali je i pored toga, stigla tužba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.