ODE U STARLETE: Čeda Jovanović narodu pokazao i gaće!

Izvor: Kurir, 15.Avg.2015, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODE U STARLETE: Čeda Jovanović narodu pokazao i gaće!

Jovanović na društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj, pored ženske osobe, u kupaćim gaćama „maše nožicama“

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović ne prestaje da na golotinji sakuplja poene!

Posle prikazivanja grudi svoje supruge Jelene Jovanović, koju je pre nekoliko dana uslikao u mokroj pripijenoj majici i fotografije objavio na Instagramu, sada je rešio da se javnosti pokaže i u gaćama. Ali bukvalno! I to i suprugu i sebe.

Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji očigledno posle političkog sunovrata razmišlja o tome da ode u starlete, jer je to isplativije, juče je na ovoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj, pored ženske osobe, u kupaćim gaćama „maše nožicama“. Pretpostavljamo da je reč o njegovoj supruzi Jeleni, jer ne bi mu bilo dobro da je drugačije.

(J. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Najzgodniji srpski političar objavio fotografiju zbog koje su žene "odlepile"

Izvor: B92, 15.Avg.2015

Lider LDP-a Čedomir Jovanović na društvenoj mreži Instagram je objavio fotografiju na kojoj, pored ženske osobe u kupaćim gaćicama vidimo i njega...Čeda ne prestaje da skuplja poene kod lepšeg pola. Naime, samo nekoliko dana nakon što je objavio provokativne fotografije sebe i supruge u mokrim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.