Izvor: B92, 29.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O statutu Vojvodine posle izbora

Novi Sad -- Bojan Pajtić kaže da će javna rasprava i usaglašavanje Statuta Vojvodine uslediti posle parlamentarnih izbora.

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine je na novogodišnjem prijemu za novinare rekao da je ta odluka doneta kako se najviši pravni akt Vojvodine ne bi usaglašavao onda kada se pregovori "mogu pretvoriti u prepucavanje čiji je isključivi cilj sticanje predizbornih političkih poena".

"Novim Statutom želimo da ugradimo i one institute koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će nam omogućiti da Vojvodina ponovo ostvari pravo na svoju imovinu i na svoje investicione potencijale", rekao je Pajtić.

Pokrajinski premijer je rekao da se uspeh pokrajinske vlade u ovoj godini ogleda i u finansijskoj i kreditnoj podršci poljoprivrednim proizvođačima i obećao da će pokrajina to nastaviti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.